Vår resa

Vi vill erbjuda det bästa för Sveriges hundar, katter och smådjur.

Prima Pet Sverige

Vi som jobbar på Prima Pet Sverige AB älskar djur. Vårt fokus ligger på ditt husdjurs välmående. Vi tar endast fram produkter som vi själv vill utfodra våra husdjur med, bara det bästa duger åt våra fyrbenta familjemedlemmar.

Prima Pet Premium Oy och Prima Pet Sverige AB har ett nära samarbete där det utbytts idéer och erfarenheter. Det gör att vi kan vara flexibla och snabba vid utformning och utveckling av nya efterfrågade produkter i Sverige. Vi välkomnar en öppen dialog med våra kunder för att vidareutveckla Prima Pet Sveriges sortiment. 

Vårt uppdrag – Högkvalitativt foder i dagligvaruhandeln!
De flesta känner till att man endast kan köpa högkvalitativt premiumfoder i fackhandeln eller på nätet. Men varför ska det vara så? Vore det inte enklast att kunna köpa det goda och högkvalitativa premiumfodret på samma ställe som vi köper vår egna mat? Därför har vi tagit fram ett fodersortiment med lika hög kvalité som på fackhandeln men som finns lättillgängligt för dig på dagligvaruhandeln, och med ett pris som är snällare mot plånboken. Nu kan du med gott samvete spara både tid och pengar utan att behöva tumma på varken kvalité eller smaklighet. 

Prima Pet Sverige älskar djur, här ser ni två av våra glada produkttestare.