Ett företag med hjärta

Husdjurens välbefinnande är av största vikt för oss.

Vårt löfte till dig

Vi levererar produkter av högsta kvalité för husdjur på ett professionellt, flexibelt och effektivt sätt. 

Vi utvecklar Prima Pet Sverige tillsammans med våra kunder. Med ett öra mot marken anpassar vi oss efter nya trender och behov på marknaden. Innovation och utveckling sker utifrån våra kundens behov. Vår verksamhet bygger på ansvar mot husdjuren, kunder och affärspartners. 

De fabriker som tillverkar våra produkter är noggrant utvalda, de är väl etablerade och har många års erfarenhet. Vi har fullt förtroende för dem och ser dem som långsiktiga affärspartners.

Vi vill göra gott

Vi vill att alla Sveriges katter och hundar ska må bra. Därför kommer vi att donera 1% av PrimaCat's vinst varje år till organisationer som hjälper utsatta katter. Vi kommer givetvis även att donera 1% av PrimaDog's vinst varje år till organisationer som hjälper utsatta hundar.

Vi kommer även att se över möjligheten att donera foder till djur i nöd, känner du till någon djurskyddsorganisation, förening eller något projekt som kan behöva foder?
Kontakta oss då på: info@primapetpremium.se skriv "Välgörenhet" som ämnesrad.

PrimaDog donerar 1% av vinsten till välgörande ändamål

Nöjd kund-garanti

Vi vill att du ska känna dig 100% trygg och nöjd med våra produkter! Därför har vi nöjd kund-garanti på alla foder och godis från PrimaDog och PrimaCat. Om du inte är nöjd med någon av våra produkt så får du pengarna tillbaka eller en ersättningsprodukt.